Ganoterápia

Ganoterápia

Jane Yau ganoterepeuta videói

DXN ganoterápia orvosi videók

A Ganoderma csodálatos hatásai:

A Ganoderma több mint ezer évig a misztériumok köntösébe burkolózott. Az emberek csak annyit tudtak, hogy „a Ganoderma megõrzi a fiatalságot és rendszeres fogyasztás esetén hosszú életet biztosít”, de soha senki nem fogott tudományos kutatásba, hogy megállapítsa miért is olyan hatékony.

Az utóbbi években kínai és más nemzetiségû tudósok által végzett alapos kutatások – az együttmuködõ kórházak, egyetemek és gyógyszeripari vállalatok elemzéseinek és klinikai kísérleteinek segítségével – végre megfejtették kivételes hatékonyságának titkát. Vértisztító, méregtelenítõ, vizelethajtó, májkímélõ, bélmûködést szabályozó, szívmüködést elõsegítõ, vérnyomás beállító, köhögés megszüntetõés köptetõ hatású, nyugtatószer és tumor gyógyító szer.

-1-

A Ganoderma fontos alkotóelemei:
Szerves Germánium (Ge): Akár másfélszeresére növeli a vér oxigénfelvevõ képességét; javíthatja az emésztést; megelözi a szövetek elhalását. Dr. Kazuhiko Asai kutatásai szerint a Ganoderma 800-2000 milliomodrészben tartalmaz germániumot. Ez négy-hatszor annyi, mint amennyit a panaxgyökér tartalmaz.
Poliszacharidok: Ezek erõsíthetik a szervezet immunrendszerét, megölik a vírusokat. Japán gyógyszeripari vállalatok gyógyászati alkalmazáshoz megfelelõen finomították, és a Koseisho Egészségügyi Részlege Japánban támogatott gyógyszernek nyilvánította.

Keserû íz. A japán orvosi és gyógyszerész szakma folyamatosan kutatja ezt a tulajdonságot.
Az eredmény: valószínûsíthetõen a germánium és a poliszacharidok kapcsolatából adódik. Egyes növények tartalmazzák az egyiket vagy a másikat, de a Ganoderma sokkal hatékonyabb. Az alkotóelemek kombinációja eltér minden más növénytõl és a hatékonyság biztosítása érdekében minden alkotóelemet meg kell õrizni.

A Ganoderma orvostudományi alapjai:

Dr. Shigeru Yuji klinikai kísérletei alapján a Ganoderma következõ alapfunkcióinak köszönheti hatékonyságát.
– Csökkenti a vérben a koleszterin és a szabad zsírok mennyiségét.
– Csökkenti a vércukorszintet; visszaállítja a hasnyálmirigy mûködését.
– Csökkenti a vérben található lipidek számát és stabilizálja a vörösvérsejtek membránjait.
– Mivel a Ganoderma Adenosine-t tartalmaz, csökkentheti a vérlemezkék felhalmozódását, bomlasztja a thrombinokat, és megakadályozza a trombózist.
– Javítja a mellékvesék vesekérgének müködését az endokrin egyensúly fenntartása érdekében.
– Fokozza a szervezet természetes gyógyító képességét és lehetõvé teszi, hogy a szervezet erõs immunrendszert alakítson ki.
– Megakadályozza a szövetsejtek elhalását.
– Megakadályozza a szenilitást a szerevet fiatalosan tartásával.
– Csökkenti az anti-hiperszenzitív szerek mellékhatásait.
– Megakadályozza a szervek degenerációját.
– Megakadályozza az antigének által okozott allergia kialakulását, mert gátolja a hízósejtek hisztamin kibocsátását.
– Megelõzi és kezeli a rák kialakulását és blokkolja a rákos sejtek anyagcseréjét.
a. Normalizál a szövetkárosodás megelõzése érdekében.
b. Megakadályozza a rákos betegek embólia miatti hirtelen elhalálozását.
c. Megakadályozza a trombózis kialakulását, bomlasztja a thrombinokat a környezõ szövetek falán és csökkenti a rákelleni gyógyszerek blokkolását, erõsítve az ilyen szerek hatékonyságát.
d. Csökkenti a rák által okozott fájdalmat.

Valóban igaz, hogy a Ganoderma a modern betegségek ellenszere, és „univerzális orvosság” minden betegségre?

Yukio Naoi, Kiotói Egyetem Élelmiszeripari Tudományos Kutatóintézet

„A Ganoderma valóban univerzális orvosság?”
Most ne a történelem során felbukkanó betegségekrõl beszéljünk, hanem a modern betegségekrõl.
Hogy megtaláljuk a választ, tizenhárom éven keresztül újra és újra megvizsgáltuk a hatásait.
Kielégítõ eredményeket kaptunk.

Az elsõ kérdés az, hogy a Ganoderma minden betegség esetén hatásos lehet-e?
A válaszunk „Igen.”, mert képes arra, hogy karban tartsa a modern ember egészségét. Egy kevésbé egészséges ember számára a Ganoderma teste leggyengébb, legerõtlenebb részére is hatással van. Egy beteg ember esetében gyökerénél ragadja meg a problémát és lehetõvé teszi a felépülést.

A Ganoderma képes egy kiegyensúlyozatlan szervezet megváltoztatására és egészségessé teszi azt. Nincs eltérés az emberi fajok között, legyen az õsi vagy modern. A Ganoderma minden esetben ugyanazzal a hatással bír. Emberek a világ minden részérõl azonos eredményeket tapasztalhatnak.

Ha egy beteg szervezete különösen jól reagál a Ganodermára, az olyan, mintha egy szabadalmaztatott gyógyszer a maximális hatást váltaná ki. Tény, hogy eddig senkinél nem tapasztaltunk olyat, hogy negatív hatással lett volna a páciensre, vagy esetleg elégtelen eredményt nyújt.

1. A magas vérnyomás által okozott fej- és vállfájást, valamint az érelmeszesedést teljesen meggyógyítja, és javít a vérnyomáson is.

Mr. Isao Tani tanulmánya, Kinki Egyetem Orvosi Kutatóintézet

A kísérleti alanyok túlnyomó részben magas vérnyomással küszködtek. A vérnyomás területén jelentõs javulást tapasztaltunk. Az egyik beteg kezdõértéke (180/96) három hónap után 126/94-re csökkent. Ilyen jelentõs javulást nagyon ritkán tapasztalunk vérnyomáscsökkentõ gyógyszer alkalmazása nélkül.

Néhány nõi érelmeszesedéses páciens vérnyomása három hónap alatt 158/77-rol 128/67-re csökkent.
A koleszterin szintjük szintén javult, 269-rol 242-re.

Egyes betegeknél a magas vérnyomás fej- és vállfájással jár együtt. Az õ vérnyomásuk egy hónap alatt 151/78-ról 118/72-re csökkent, és megszûnt a fejfájás.

Több olyan beteg tapasztalt javulást mindkét területen, akik magas vérnyomásra és fájdalmakra is panaszkodtak.

A fenti eredmények alapján látható, hogy a Ganoderma eredményesnek bizonyult a magas vérnyomású betegeknél. Vérnyomáscsökkentõ gyógyszerek alkalmazása ilyen esetekben csökkentheti a szisztolés a nyomást, azonban nincs hatással az aszisztolés nyomásra. A Ganoderma mindkettõt csökkentheti. Ez kivételes tulajdonság.

2. Miért eredményes a szisztolés és az aszisztolés nyomás esetében is?

Dr. Shigere Yuji a Kinki Egyetemrol hat magyarázattal szolgál arra, miért eredményes a Ganoderma a szív- és érrendszeri betegségek esetén:

a. Kezeli a magas vérnyomást.
b. Megemeli a kórosan alacsony vérnyomást.
c. Megakadályozza az érelmeszesedést és csökkenti a koleszterinszintet.
d. Megakadályozza a trombózist és feloldja a vérrögöket.
e. Csökkenti a vérnyomáscsökkentõ szerek mellékhatásait.
f. Vérnyomáscsökkentõ szerekkel történõ együttes alkalmazása esetén csökkentheti a vérnyomást.

A rák, a hirtelen halál és az erek elzáródása többé nem jelent veszélyt a szervezetre.

Ábra: Az ér keresztmetszete, az érelmeszesedés kialakulása.

3. Az agyi érelzáródás, szívinfarktus, agyvérzés és angina pectoris esetén és hatékony.

Mr. Ueraba Kioshi tanulmánya, Kinki Egyetem

A Ganoderma szedése csökkentheti a fenti betegségek komoly tüneteit hagyományos kezelés nélkül. A fenti esetek között volt egy páciens, akinél két esetben is érelzáródást diagnosztizáltunk a jobb agyféltekén.
A legjobb eredményt a Ganoderma és az Urokinase együttes szedésével érte el. Végül teljesen visszaszerezte mozgásszabadságát.

Egy részlegesen bénult, agyi érelzáródástól szenvedõ beteg szabadon tudott mozogni a Ganoderma szedését követõen. Szabad zsír és B-lipo protein értékei visszaálltak a normális szintre.

A Ganoderma fogyasztása a szívbetegekre is jó hatással lehet. Ez bizonyítja, hogy a Ganoderma más szerekkel történõ együttes szedése jobb eredményekkel járhat. Mindemellett, mivel a fenti betegségek nehezen gyógyíthatók, jobb rendszeres Ganodermát szedni, hogy eleve megelõzzük a kialakulásukat.

4. Hatékony az akkut és krónikus hepatitisz és máj rendellenességek esetén.

Dr. Mitsui Hashimoto tanulmánya, Hashimoto Kórház

Napjainkban a hepatitisz még mindig olyan betegség, melynek kezelésére nincs egyetlen kialakult módszer sem. Ha a Ganoderma hatékony, akkor ez lehetne a hatékony orvosság a betegség kezelésére.

Néhány hepatitiszes beteg számára napi hat kapszula szedését írtuk elõ. Három hónappal késõbb mindhárom páciens javulást mutatott; GOT és GPT értékeik 200-300-ról 100-ra csökkentek.

Emellett az egyik beteg, aki a Ganodermát néhány kínai gyógynövény származékkal együtt szedte további GOT és GPT csökkenést ért el. Az egyik esetben a hepatitisz mellé magas vérnyomás is társult. A Ganoderma szedése kielégítõ eredménnyel járt.

A fentiek alapján nem lehet általános következtetést levonni, de a Ganoderma szedését követõen hepatitisz esetén is pozitív eredményekre lehet számítani.

Az elégtelen májfunkciók következtében a páciens is fáradékonyabb lesz. A Ganoderma szedése csökkentheti ezt a kimerültséget-

5. El kell felejtenünk azt a hiedelmet, hogy „a májbetegség gyógyíthatatlan”.

A máj az egészség szempontjából a legfontosabb szerv. A máj mûködése meglehetõsen összetett. Éppen ezért a májbetegségekrõl azt gondolják, hogy nehezen gyógyíthatók, és a nyugati orvostudomány egyetlen módszere a diétás étrend bevezetése.

Azonban a Ganoderma képes a bonyolult májfunkciók normális muködésének helyreállítására. A gyakorlati vizsgálatok azt mutatják, hogy a Ganoderma segítségével pozitív eredmények érhetõk el. Dr. Shigeru Yuji jelentése alapján a máj rendellenességek 10%-nál két hónap után javulás tapasztalható. A páciensek 40%-ánál megszûntek a tünetek és májméretük csökkent. A páciensek fele úgy érezte, hogy a tüneteik enyhültek.

6.1. A gyomorfájdalmak, gyomorfekély, nyombélfekély, stb. azonnal gyógyítható.

Dr. Taro Tamura tanulmánya, Kinki Egyetem

Gyomorfájdalmak, gyomorfekély és nyombélfekély kezeléséhez alkalmaztunk Ganodermát. A legérdekesebb eset egy férfi pácienssel történt, akinél fiatal korában gyomorfekély alakult ki, és nemrég ismételten kiújult. Más gyógyszerek eredménytelennek bizonyultak, a Ganodermával történõ kezelés megkezdése után egy héttel a fájdalmai jelentõsen csökkentek. Amikor a dózist csökkentették, csak napi egy alkalommal érzett fájdalmat, olykor pedig egyáltalán nem. Általában egy analgetikus fájdalomcsillapítót szedett, de az semmit nem használt. Ez a kezelés a gyomor- és nyombél fekélyes pácienseknél is eredményes, akik mellkasi fájdalomtól, étvágytalanságtól szenvednek, és olyan gyomorfekélyes betegek esetében, akiket fáradtság, erotlenség kínoz. A gyomorrák mûtét utáni fájdalmakat is csökkentheti. Egyes betegek arcszíne visszatért, és apránként sikerült pár kilót is felszedniük a Ganoderma szedését követõen.

6.2. A Ganoderma megvédi azokat a betegeket, akik túl sokat esznek, csak egyfajta élelmiszert fogyasztanak, vagy ételmérgezésben szenvednek.

Meglepõ eredményeket értek el vérhas, székrekedés, gyomorsav-túltengés és gyomorfekély esetén. A hatások azonosak a közismert gyógyszerek által elért hatásokkal. Dr. Shigeru Yuji tapasztalatai alapján a gyomorbántalmak és fekélyek kezelése esetén is hatásos.

A gyomor és a bélrendszer legfontosabb feladata az ételben található értékes tápanyagok felszívása, majd a emésztés elott a salakanyagok kiválasztása. Az emberek általában túl sokat esznek, vagy kiegyensúlyozatlan étrendet követnek, emésztoszerveik sérültek. A Ganoderma nem csak megvédi a szerveket, de képes az emésztõrendszer muködésének javítására is.

6.3. Elhízás miatt nem kell éheztetõ diétát kezdeni.

A második világháború után az emberek szegények voltak és nem volt elég élelmiszer. Felesleges lett volna az elhízással törõdni, hiszen a legtöbb ember nagyon vékony volt. Az orvostudomány fejlõdésének és a javuló gazdasági feltételeknek köszönhetõen a fertõzõ betegségek és a szegénység már nem jelentenek akkora problémát, bár a különféle krónikus betegségek egyre jobban elterjednek a felnott lakosság körében.

Kutatásaink rámutattak, hogy a Ganodermát fogyasztó vékony embereknél súlygyarapodás, az elhízottaknál pedig fogyás tapasztalható. Mindegy, hogy valaki mennyire idõs vagy fiatal, hogy férfi vagy nõ, és hogy milyen az egészségi állapota, a Ganoderma lehetõvé teszi, hogy megtartsa az optimális testsúlyát és alakját.

Rendszeres szedés esetén a Ganoderma beállítja az illetõ erõnlétét és kiegyensúlyozza a biológiai funkciókat. Mivel a Ganoderma megszûntetheti az elhízást, a túlsúlyos embereknek sem kell aggódniuk súlyfeleslegük miatt és a külalakjukra sokat adó nõknek sem kell szenvedniük az éheztetõ diéták és a fogyasztószerek kellemetlen mellékhatásai miatt.

7.1. A Ganoderma kemoterápiával együttesen történõ alkalmazása jelentõs hatásokat érhet el olyanoknál, akik mellrák, vastagbélrák vagy gyomorrák mutéten estek át.

Dr. Hiroshi Kawai tanulmánya, Kinki Egyetem

A kísérleti alanyok olyan páciensek voltak, akik mûtét után nem megfelelõ kezelésben részesültek, valamint olyan betegek, akik a kemoterápia mellékhatásaitól szenvedtek.

Az emlõeltávolítást és kemoterápiát követõen a beteg arca nagyon elsötétedett. Kéthónapnyi Ganoderma fogyasztás után az arcszín javulást mutatott.

Az egyik beteg végtagjai lebénultak és feldagadtak az emlõeltávolítás után. Egyhónapnyi Ganoderma fogyasztást követõen a bénultság jelentõs mértékben csökkent.

Néhány beteg gyógynövényekbõl készült orvosságokkal együtt fogyasztott Ganodermát tíz nappal a colostomiát követõen. Az éjszakai izzadás megszûnt és javult az étvágyuk.

Egyes betegek gyomorrák mûtét után elveszítik az étvágyukat. Napi hat Ganoderma kapszula fogyasztása mellett étvágyuk jelentõs mértékben javult.
A fenti eredmények figyelembevételével megállapítható, hogy a ganoderma kemoterápia mellett történõ szedése nem csak értékes kiegészítõ kezelés, hanem a kemoterápia mellékhatásai is jelentõsen csökkenthetok általa.

7.2. Megakadályozza a rákos áttétek kialakulását, csökkenti a fájdalmat és növeli a hosszabb élettartam esélyét.

A Ganoderma a Polyporaceae gombák családjába tartozik és fogyasztását hatékony rákkezelési módszerként tartják számon Japánban, Kínában, az Egyesült Államokban, Kanadában, Oroszországban és Skóciában. Különbözõ országokban több szakorvos is a legmodernebb tudományos berendezésekkel végzett klinikai teszteket, például: Prof. Ta-cheng, Tajvani Nemzeti Egyetem Orvosi Kollégiuma; Prof. Cheng Hui-hua és Prof. Tung Uic-hi, Taipei Orvostudományi Foiskola; A kísérleti eredmények azt bizonyították, hogy a Ganoderma hatékony a rák kezelésében.

A kutatási jelentések alapján a Ganoderma a következõ szempontok alapján bizonyult eredményesnek a rák kezelésében:
– A Ganoderma rákkal szembeni hatóanyagai a poliszacharidok és a germánium.
A hatékonysága az összetevõk egymáshoz adódó összetett hatásának köszönhetõ. Külön-külön alkalmazva nem érhetõ el a kívánt hatás.
– Javítja az állóképességet, erõsíti az immunrendszert, és korlátozza a rák elterjedését.
A mûtétet követõen az alábbi rákbetegségben szenvedõ pácienseken segíthet: nyelöcsõ rák, gyomorrák, mellrák, bélrák, méhrák.
– Megszüntetheti a rákos hasvízkórt, fokozza az étvágyat, és megkíméli a beteget a rák késõ- i stádiumában tapasztalt fájdalomtól.
– Együttesen alkalmazható más rákkezelési módszerekkel, például mûtétekkel, sugárkezeléssel vagy kemoterápiával. Nincs mellékhatása és eredményes.
A fenti klinikai tanulmányok alapján látható, hogy a Ganoderma rák megelözõ, terjedését elfojtó és rákgyógyító hatással bír.

Sokunk szenvedhettünk fiatalkorunkban fogszúra, közellátásra vagy rákra való hajlammal, vagy életünk során is kialakulhat. Lehetõleg mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy ezek a betegségek kialakuljanak. Ha el akarjuk kerülni a fogszuvasodást, akkor több kalciumot kell fogyasztanunk, és kerüljük az édességeket. Ha a közellátást szeretnénk elkerülni, együnk több A vitamint és ne terheljük túl a szemünket. Ha a rákot akarjuk megelõzni, fogyasszunk Ganodermát és kiegyensúlyozott étrend szerint táplálkozzunk.

8. A Ganoderma szintén hatékony a visszeres csípõ és váll, valamint a reumás kezek és térdek gyógyításában. Isiász is kezelhetõ vele.

Dr. Taro Kiyobara tanulmánya, Plasztikai- és Roboráns Sebészeti Kórház.

A Ganoderma alkalmazhatón az hát alsó részében érzett fájdalom, valamint kezekben, vállakban és térdtájékon érzett fájdalmak kezelésére. Visszeres betegeknél egy esetben kis javulást tapasztaltak.

A Ganoderma figyelemreméltóan eredményes a vér, vérerek vagy felsõ testi hematóma által okozott fájdalmak kezelésében. Ami a vállat, nyakat és a térdet illeti, egy esetben a fájdalmat egy deformálódott térd okozta, de a fájdalom megszûnt.

A szervezeti tényezõáltal kiváltott fájdalom kezelése, mint például a hát alsó részén érzett fájdalom, melyet sérves porckorong okoz, nem eredményes.

9.1. A Ganoderma a nõgyógyászati problémák kezelésében is hatékonynak bizonyult, mint például a menstruációs görcsök, szédülés, klimax, stb.

Dr. Yoshinori Imanishi tanulmánya, Imanishi Nogyógyászati és Szülészeti Kórház

A szerzõ, aki szülész-nõgyógyász specialista, olyan nõknek írt fel Ganodermát, akik menstruációs görcsöktõl, szédüléstõl, rendszertelen menstruációtól, klimaxos tünetektõl szenvedtek, vagy nehezen estek teherbe.
Három esetben tapasztalt pozitív eredményt. Egy 46 éves nõ egy hónapig szedett Ganodermát, és szédülése, vállfájása megszûnt. Egy állapotos nõ mellkasi szorulástól szenvedett és nem volt étvágya. A ganodermás kezelést követöen javult az állapota. Egy fiziológiai rendellenességtõl szenvedõ nõ, aki több éve házas volt, nem tudott teherbe esni. Háromhónapnyi Ganoderma fogyasztás után teherbe esett. Két olyan eset volt, amikor a Ganoderma és gyógynövényi alapú orvosságok kombinációja pozitív eredménnyel járt. Az elsõ esetben komoly szédülés és vállfájás szûnt meg három hónapon belül. A második esetben az alhasi fájdalom csökkent.
A Ganoderma enyhítheti a gyermekágyi tüneteket, hiszen vérképzõ, vizelethajtó és méregtelenítõ hatása van.

9.2. A Ganoderma szükséges orvosság a terhes és a vajúdó nõk számára.
Amikor egy nõ teherbe esik, a szülei talán aggódnak, hogy adhatnak-e neki Ganodermát. A várandós anya szeszélyes hangulatú lehet, különösen ha elsõ gyermekét várja. A terhesség alatt a nõk érzékenyek a külsõ ingerekre, mint mentálisan, mind fizikálisan. Bár ez természetes jelenség, a legtöbb nõ csak nehezen tud alkalmazkodni.

Ebben az idõszakban a Ganoderma vérképzõként, vizelethajtóként és méregtelenítõként hathat, és lehetövé teszi a magzat normális fejlodését. Azt mondják, hogy a Ganoderma segíthet azoknak a nõknek, akik tartanak a terhességtõl, és azoknak, akik korábban már elvetéltek. Kanata professzor a Tohoku Egyetemrol azt tartja, hogy a Ganoderma fogyasztása felerõsíti a szexuális képességeket a noknél és a férfiaknál is, fokozza a spermiumok aktivitását és szabályozza az ovulációt.

A különbözõ forrásokból származó információk alapján a Ganodermára a „hölgyek barátjaként” is gondolhatunk. Úgy kellene rá tekinteni, mint a nõk számára elengedhetetlen orvosság.

10. A Ganoderma 100%-ban gyógyíthatja a vesebetegségeket.

A vesebetegségek a nehezen kezelhetõ betegségek közé tartoznak. Ide soroljuk az akkut és krónikus vesegyulladást, a diabéteszes vesebajt, a nem gyulladásos és reumatikus lázat. Ezeket részben a magas koleszterinszint és a magas vércukorszint is kiválthatja. A vesék túlterheltek és a vér nem jut el a vese hajszálereibe. Vesebaj ödémát, vizelet retenciót, fáradtságot és komoly urémiát okozhat.

Fumio Tsurudani, a japán Nagoya Egyetem Orvostudományi Intézetének professzora kísérletet végzett olyan páciensekkel, akik vesebajjal küszködtek, hogy ellenorizze a Ganoderma hatékonyságát. Arra a következtetésre jutott, hogy nem csak hogy csökkenti a fehérje- és a koleszterinszintet, de helyreállíthatja a vese helyes muködését.

A kísérleti eredményekre alapozva kijelenthetõ, hogy a Ganoderma 100%-ban gyógyíthatja a vesebajt.
Ez valóban kiemelkedõ eredmény.

11. A cukorbaj többé már nem rettegett betegség.

Azt mondják, ha cukorbeteg vagy, akkor az egész életeden át elkísér. Ennek ellenére több esetben is gyógyulást értünk el a Ganodermával.

Mint tudjuk, az elégtelen inzulin kiválasztódás okozza a cukorbajt, és ez néhány igen komoly komplikációhoz vezethet. Jelenleg a nyugati orvostudomány egyetlen kezelésként az inzulininjekciót alkalmazza.

 

Leave a Reply